Thuis aan het verbouwen of met de tuin bezig?  

Wij bieden zand, grind en containers in allerlei soorten en maten voor uw project. Plaats een bestelling in onze webshop en betaal via iDeal. Na betaling kunnen we vaak de volgende dag al leveren en anders word contact met u opgenomen. Eventueel kunnen we zand en container in 1 keer leveren, het zand word dan bij u gelost en de container leeg geplaatst zodat u de tijd heeft de container weer te vullen met het van te voren aangegeven afvalprodukt. Dit bespaart vrachtkosten. In 1 bestelling van zand of grind kunnen we van 1 soort maximaal 15m3 leveren of van 2 soorten maximaal 6m3 per soort. 

Bij uw besteling kunt u een telefoonnummer opgeven, dan word u van te voren gebeld over het tijdstip van leveren.

Categorieën

Grind

Verschillende soorten losgestort grind voor meerder toepassingen. Levering met vractauto tot 45 km rondom Westerhaar. Aangegeven prijzen zijn per m3 en inclusief BTW, exclusief vrachtkosten. Deze vrachtkosten komen automatisch te vervallen bij grotere bestellingen.

€ 39,33

Toepasbaar voor allerlei doeleinden. licht van kleur. (Kleur kan in het echte afwijken van de foto) Prijs per kubieke meter.

€ 39,33

Licht van kleur voor vele doeleinden. (Kleur kan in het echt afwijken van de foto). Prijs per kubieke meter.

€ 42,35

Uitermate geschikt voor in de tuin. (Kleur kan in het echte afwijken van de foto). Prijs per kubieke meter.

€ 39,33

grind voor allerlei toepassingen (kleur kan in het echt afwijken van de foto) prijs per kubieke meter.

€ 55,90

Grind-zand of betonzand 0 tot 20 mm geschikt voor het maken van beton. Hier hoeft u zelf slechts cement en water toe te voegen. Prijs per kubiek meter.

€ 39,33

Grind 8 tot 16 mm (kleur in het echt kan afwijken van de foto) prijs per kubieke meter.

€ 75,00

Basalt is gebroken natuursteen, zwart-antraciet van kleur, en zeer geschikt als halfverharding en decoratieve bedekking van paden en in de tuin

€ 84,70

Grind groter dan 60mm. Verpakt per 1m3 in krat.