+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag bezorgd.

Brekerzand kopen

Brekerzand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Brekerzand van A.J. Slaat is geschikt voor het invegen van de stenen en uitvlakken van het zandbed.

Brekerzand, ook bekend als inveegzand, kunt u gebruiken om de voegen tussen uw straatstenen dicht te maken. U kunt uw straatwerk ermee invegen. Denk hierbij aan uw straat met gebakken klinkers, natuursteenkeien of sierbestrating. Belangrijk is dat u het brekerzand goed droogt voordat u het inveegt. Als u brekerzand niet goed droogt, dan beschadigt u uw bestrating.

Wat kost een kuub brekerzand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van brekerzand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hier de prijzen van brekerzand per 0,5m3 losgestort, brekerzand per 1m3 losgestort en brekerzand per 1m3 in een big bag.

Brekerzand kopen bij A.J. Slaat

Brekerzand koopt u zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs bij A.J. Slaat. Losgestort brekerzand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Brekerzand in een big bag is alleen verkrijgbaar per kuub. Bestel uw brekerzand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

Brekerzand 0,5m3 AjslaatBrekerzand 1m3 AjslaatBrekerzand Bigbag Ajslaat
Brekerzand 0,5m3 losgestort. Prijs vanaf €22,50 (incl. BTW)Brekerzand 1m3 losgestort. Prijs vanaf €45,00 (incl. BTW)Brekerzand 1m3 Big Bag. Prijs vanaf €70,00 (incl. BTW)

Kenmerken brekerzand

  • Geschikt voor het invegen van bestratingen
  • Hoge haakweerstand (zeer hoekige en scherpe zandkorrels)
  • Laat door de grove structuur uitermate goed water door

Waarvoor gebruikt u brekerzand?

Er is veel vraag naar brekerzand, omdat het naast het invegen van bestratingen ook geschikt is als stabiele onderlaag onder uw gebakken klinkers. Het zorgt voor een stabiele straatlaag, omdat brekerzand een grof soort zand is waarbij de zandkorrels een hoekige vorm hebben. Het zand haakt als het ware in elkaar. Een bijkomend voordeel van deze hoekige structuur is dat brekerzand uitermate goed water doorlaat.

Rekenhulp

Het is lastig te zeggen hoeveel brekerzand u precies nodig heeft voor het invegen van uw straatwerk. De hoeveelheid die u nodig heeft is namelijk afhankelijk van de voegbreedte, de steendikte en de steengrootte. Echter is de hoeveelheid zand die onder het straatwerk zit wel te berekenen. Bij een terras is de hoeveelheid per m²: ±0,15-0,20m³ en bij een oprit: ±0,08-0,10m³.

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat levert brekerzand binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u brekerzand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26.

Menu