+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. (andere dagen zijn aan te geven in de opmerkingen.)

Containers

Wij verhuren containers voor particulieren en bedrijven. De containers zijn leverbaar in diverse afmetingen van 8 tot 25 meter inhoud. ook hebben wij een laadvloer tot onze beschikking die voor bepaalde tijd gehuurd kan worden om materialen op te laden die later vervoerd worden. De containers zijn inzetbaar voor allerlei soorten afval of voor het afvoeren van diverse grondstoffen. Wilt u graag iets afvoeren, neem dan contact met ons op over onze verschillende mogelijkheden, er is altijd wel een juiste container voor uw wensen.

Container transport

Naast verhuur doen we ook transport van containers en silocontainers, onze containerauto’s zijn uitgerust met een NCH kabel-systeem waarmee ook container silo’s verticaal geplaatst kunnen worden. Doordat we onze silo’s in heel Noord- Oost en Midden Nederland plaatsen kunnen we ook containers voor u verplaatsen.

vrachtwagen met zandsilo

Menu