+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Zandsilo

Wij beschikken over een aantal vrachtauto’s met een NCH kabelsysteem die naast containers ook geschikt zijn om silo’s af te zetten. Maak gebruik van zandsilo’s met vloerzand van hoge kwaliteit. Onder deze silo’s kan een vloerpomp geplaatst worden. De opperman kan met het bedienen van de zandschuif de hoeveelheid benodigd zand rechtstreeks in de pomp laten vallen waarna hij alleen nog maar cement en water hoeft toe te voegen. Het is dus niet meer nodig om grote hoeveelheden zand op een dag te scheppen in de pomp. Dit systeem scheelt een vloerlegger/opperman veel werk en is dus erg ARBO vriendelijk. Wij willen op deze manier onze bijdrage leveren om duurzaam te investeren in mens en milieu.

Vulmachines

Naast silo’s plaatsen wij ook vulmachines, dit zijn containers met een lopende band waar een vloerpomp onder geplaatst kan worden. Deze vulmachines worden ter plekke gevuld door auto’s met laadkranen. Ook hier hoeft de opperman niet te scheppen.

zandsilo aj slaat

Bekijk de verschillende mogelijkheden

  1.  Zandsilo met 15m³ vloerzand. Deze word elke vracht gewisseld. Zand wat in de silo over is wordt teruggenomen.
  2.  Vulsilo word geplaatst met 15m³ vloerzand. Eenvoudig een sluitvracht bij in te gooien met de kraan.
  3.  Zandvulmachine, ook hier wordt elke vracht 15m³ gebracht. Dit systeem is vooral geschikt als de machine lang op een bouw kan blijven.

Menu