+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Geel zand kopen

Geel zand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Geel zand is geschikt als straatzand en ophoogzand, vandaar dat geel zand ook wel de verzamelnaam is voor deze twee soorten zand.

Als u geel zand als straatzand gaat gebruiken moet het goed af te rijen zijn. Daarom bevat het dan geen leem of klei. Gebruikt u het gele zand als ophoogzand dan hoeft u hier geen rekening mee  te houden. U kunt het zand goed gebruiken om oppervlaktes op te hogen of om gaten te vullen.

Geel zand bestellen bij A.J. Slaat

Geel zand koopt u zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs bij A.J. Slaat. Losgestort geel zand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Geel zand in een big bag (zak) is verkrijgbaar per kuub. Bestel uw gele zand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

Geel zand 0,5m3 losgestortGeel zand 1m3 losgestortGeel zand 1m3 Big Bag
Geel zand 0,5m3 AjslaatGeel zand 1m3 AjslaatGeel zand Bigbag Ajslaat
Prijs vanaf €9,00 (incl. BTW)Prijs vanaf €17,50 (incl. BTW)Prijs vanaf €42,50 (incl. BTW)

 

Wat kost een kuub geel zand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van geel zand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hier de prijzen van geel zand per 0,5m3 losgestort, geel zand per 1m3 losgestort en geel zand 1m3 in een big bag. Je kunt ook makkelijk een bestelling telefonisch doorgeven.

Neem contact op

Kenmerken geel zand

  • Goedkoop
  • Geschikt voor straatzand en ophoogzand
  • Verschillende korrelgroottes en vormen (niet gezeefd)

Waarvoor gebruikt u geel zand?

Er is veel vraag naar geel zand, omdat het goed bruikbaar is als straatzand, vulzand en ophoogzand. Geel zand is namelijk goed te verdichten en te verwerken voor de stratenmaker. Bovendien kunt u geel zand gebruiken om gaten en kuilen aan te vullen of oppervlaktes op te hogen.

Rekenhulp

Om erachter te komen hoeveel geel zand u nodig heeft, kunt u de volgende rekensom aanhouden: lengte x breedte x hoogte van het oppervlak dat u wilt aanvullen of ophogen. Stel dat u een stuk tuin van 3 meter bij 7 meter wilt ophogen met een laag van 0,3 meter, dan is de rekensom: 3 x 7 x 0,3 meter = 6,3 m³ .

Maar let op: tel op deze 6,3 m³  nog 10% bij, aangezien straatzand en ophoogzand bijna altijd nog moet worden aangetrild. Hierdoor zakt het geheel wat in, waardoor u zonder die 10% extra een tekort aan geel zand heeft. De rekensom is dan: 6,3 m3 x 1,10 = 6,93 m³.

Wanneer u geel zand als straatzand gebruikt, beveelt A.J. Slaat een laagdikte van 0,15 meter aan. Wanneer u een oppervlakte van 3 meter bij 7 meter wilt opvullen met straatzand, dan is de rekensom: 3 x 7 x 0,15 meter = 3,15 m³ . Ook hierbij geldt dat u 10% moet optellen. De rekensom is dan: 3,15 m3 x 1,10 = 3,47 m³  (afgerond op twee decimalen).

wagenpark aj slaat

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat bezorgd geel zand binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u geel zand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26.

Neem contact op

Menu