Ons wagenpark uitgebreid

Onlangs 2 nieuwe Volvo FH4 mogen ontvangen deze worden ingezet in ons Kipperwerk. 

Keien 60+

Nieuw in ons assortiment keien 60mm en groter. Verpakt in kratten van 1m3.  Voor om de vijver of in de tuin. Ook geschikt voor schanskorven breder dan 20cm, het mooiste resultaat is te verkrijgen door de stenen met de hand zo compact mogelijk in te pakken. Deze keien zijn te bestellen in onze webshop.

 

Nieuws

Onlangs twee nieuwe Daf XF106 in gebruik genomen. Deze vrachtauto's zullen ingezet worden in het diverse kipperwerk. Voorzien van motoren die voldoen aan de laatste emissienormen. Hiermee is dit ook een investering in het milieu.

 

Voorjaar

Het voorjaar is begonnen, tijd om in en om de tuin aan de slag te gaan. Vind bij ons alles wat je nodig hebt voor het aanleggen van de tuin of terras. Kies je voor mooie teelaarde of toch liever grind, ben je tuinmest nodig? We hebben het allemaal. Ook voor klussen groot of klein hebben we de meest gangbare grondstoffen zoals metselzand, betonzand 0/4 of 0/20mm, voegzand, vulzand, straatzand en brekerzand. Kleine hoeveelheden kunt u bij ons afhalen, grotere hoeveelheden komen we graag brengen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden of kijk in onze webshop op www.ajslaat.nl

RTL7 Doe maar duurzaam 4 december 12:30 en 11 maart 13:00

Binnenkort opnames voor het RTL7 programma Doe maar duurzaam. In dit programma komen bedrijven aan het woord die hun duurzame producten en diensten presenteren. In het item dat wij mogen presenteren zullen we het hebben over de bewerking van rest materiaal dat word geschikt gemaakt als primaire grondstof voor de betonindustrie. meer informatie kunt u vinden onder de knop activteiten -> grindwasser en  http://www.doemaarduurzaam.tv

Nieuws

Onze nieuwste aanwinst word dagelijks ingezet om vrachten van en naar Heicom oldebroek te brengen. Heicom is een gerenommeerd bedrijf dat zich bezig houdt met bodemverbeterings-produkten. Heicom wil door flexibiliteit en kwaliteit hoogwaardige producten leveren voor Sport en Golf, Openbaar groen, Daktuinen en verschillende Boomsubstraten. Deze vrachtauto voldoet aan de laatste emissienormen, hierdoor vermindert de CO² uitstoot en kunnen we de komende jaren duurzaam en efficient werken.

Uitbreiding van ons wagenpark.

Deze vrachtauto is voledig uitgerust en aangepast op onze werkzaamheden, namelijk het leveren en transporteren van containers en zand van en naar bouwlocaties. Deze vrachtauto is uitgerust met een NCH container installatie, dit kabelsysteem maakt het mogelijk om containers en silo's verticaal te plaatsen. ( hiervan is een video te zien onder activiteiten => zandsilo ) Met deze nieuwe aanwinst zijn we daarmee nog beter voorbereid en nog beter inzetbaar voor onze klanten. Deze vrachtauto voldoet aan de laatste emissienormen, hierdoor vermindert de CO² uitstoot en kunnen we de komende jaren duurzaam en efficient werken.

volumekipper

Onlangs aangeschaft een volume kipper om een nog bredere inzet te creëren voor ons kipper transport. Deze trailer heeft een volume van  60m³ en kan daardoor ook compost en snippers of ander lichtere materialen vervoeren.

Webshop

Er is nu een webshop geinstalleerd op onze website. hiermee willen we het voor onze particuliere klanten nog eenvoudiger maken om zand en grind, big bags en containers te bestellen. de webshop is makkelijk in gebruik overzichtelijk en voorzien van duidelijke foto's. klik op de knop in het menu om naar de webshop te gaan.

KOMO Kwaliteitsverklaring 


Naast handel en transport van zand en grind produceren we zelf grind op onze grindwasinstallatie. Dit is te vinden in het menu onder de knop "Activiteiten". Het produceren gaat met de grootste zorg en door middel van controle en een kwaliteitshandboek is de kwaliteit dusdanig gewaarborgd dat we ons grind nu met KOMO kwaliteitsverklaring kunnen leveren. Via onderstaande knop kunt u de documenten en de prestatieverklaringen (DoP) inzien.

Demo Vloeibare ZandCement

Weber-Beamix heeft bij ons een Demonstratie gehouden met hun nieuwe product Vloeibaar ZandCement. Dit Vloeibare ZandCement (VZC) is niet meer arbeidsintensief afreien, maar een lichte arbo-vriendelijke manier van gieten. Werken met VZC betekent minder inspanning, sneller werken, 45% minder CO2 en gegarandeerde kwaliteit. VZC is te gebruiken van 3 tot 10cm laagdikte, natte ruimten en in combinatie met vloerverwarming. Zoals u ziet heeft VZC alle voordelen van gieten en zandcement gecombineerd. VZC is te verkrijgen in zakken van 20 kg, minisilo's en in speciale silosystemen voor grotere oppervlakten.
Heeft u interesse of wilt u komen kijken naar deze proef vloer bel dan gerust. Kijk ook eens op facebook/ajslaatzandengrind.

Project

Wij vervoeren in opdracht van Heicom materiaal aan naar het in aanbouw zijnde Wildlands adventure Zoo  Emmen.
Voor dit uitgebreide project zijn hoge eisen gesteld aan het te aanvoeren materiaal, dit kan Heicom als geen ander verzorgen. Ook het transport op maat maakt een groot deel uit van deze opdracht. Graag voeren wij zulk soort opdrachten uit en onze service en klantgerichtheid is daarop aangepast. Lees het nieuws van Heicom, met daarin een verslag over dit dierenpark door deze knop.

Nieuw: 2e hands pagina

Binnen onze website bieden we een aantal goederen aan die we niet meer gebruiken of overcompleet zijn. U kunt dit vinden in de menu balk onder de knop 2e hands.

Demodag met goedgekeurde vloerenrei

In samenwerking met Omtzigt bouwmaterialen organiseerden we 20 Augustus een demonstratie van een machine waarmee u machinaal vloerspecie kunt verwerken. Tijdens deze dag was er informatie over deze machine, en had iedereen de gelegenheid deze machine te proberen. de opkomst was zeer groot, zoals u kunt zien. De vloerleggers die de machine probeerden waren na afloop erg positief, met name ook over de prijs/kwaliteit verhouding. Deze machine is de enigste in zijn soort met een keuringsrapport dat door de arbeidsinspectie is goedgekeurd. Let op, Omtzigt heeft tot 1 Oktober een speciale aanbieding voor deze machine. Voor vragen kunt u contact opnemen met Omtzigt bouwmaterialen uit Rijnsburg. 
www.omtzigt-bouwmaterialen.nl