+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Ophoogzand kopen

Ophoogzand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Ophoogzand, ook wel straatzand, vulzand of stopzand genoemd, is geschikt voor het maken en ophogen van uw straten.

Bij ophoogzand draait het niet zozeer om de kleur maar om de toepassing ervan. Het zand kan namelijk onderling verschillen van kleur en korrelgrootte. Dit komt doordat in sommige regio’s het zand uit rivieren of speciale zandputten gewonnen wordt, terwijl in andere regio’s het uit de zee wordt gewonnen waarna het vervolgens ontzilt wordt.

Wat kost een kuub ophoogzand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van ophoogzand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hier de prijzen van ophoogzand per 0,5m³ losgestort, ophoogzand per 1m³ losgestort en ophoogzand per 1m³ in een big bag.

Ophoogzand kopen bij A.J. Slaat

Ophoogzand koopt u zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs bij A.J. Slaat. Losgestort ophoogzand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Ophoogzand in een big bag is alleen verkrijgbaar per kuub. Bestel uw ophoogzand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

Ophoogzand 0,5m3 AjslaatOphoogzand 1m3 AjslaatOphoogzand Bigbag Ajslaat
Ophoogzand 0,5m³ losgestort. Prijs vanaf €9,00 (incl. BTW)Ophoogzand 1m³ losgestort. Prijs vanaf €17,50 (incl. BTW)Ophoogzand 1m³ Big Bag. Prijs vanaf €42,50 (incl. BTW)

Kenmerken ophoogzand

  • Goedkoop
  • Geschikt voor het maken en ophogen van straten
  • Verschilt onderling van kleur en korrelgrootte

Rekenhulp

Bereken de hoeveelheid die u nodig heeft door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, vermenigvuldig dat getal dan met 1,2 voor het verdichten.
Loopt uw oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. Bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. Tel als laatste het blok en driehoek bij elkaar op.

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat levert ophoogzand binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u uw ophoogzand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26.

Menu