+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Straatzand kopen

Straatzand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Straatzand van A.J. Slaat is van uitstekende kwaliteit en toepasbaar onder allerlei typen bestratingen.

Als u straatzand gaat gebruiken moet het goed af te rijen zijn. Omdat straatzand geen leem of klei bevat, is het goed te verwerken voor de stratenmaker. Belangrijk is dat straatzand goed te verdichten is (waterdoorlaatbaarheid). Daarmee is het een stabiele basis voor bijvoorbeeld uw oprit en/of terras.

Wat kost een kuub straatzand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van straatzand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hier de prijzen van straatzand per 0,5m3 losgestort, straatzand per 1m3 losgestort en straatzand per 1m3 in een big bag.

Straatzand kopen bij A.J. Slaat

Straatzand koopt u zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs bij A.J. Slaat. Losgestort straatzand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Straatzand in een big bag is alleen verkrijgbaar per kuub. Bestel uw straatzand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

Straatzand 0,5m3 AjslaatStraatzand 1m3 AjslaatStraatzand Bigbag Ajslaat
Straatzand 0,5m3 losgestort. Prijs vanaf €9,00 (incl. BTW)Straatzand 1m3 losgestort. Prijs vanaf €17,50 (incl. BTW)Straatzand 1m3 Big Bag. Prijs vanaf €42,50 (incl. BTW)

Kenmerken straatzand

  • Goedkoop
  • Toepasbaar onder allerlei typen bestratingen
  • Goed te verdichten (waterdoorlaatbaarheid)

Waarvoor gebruikt u straatzand?

Er is veel vraag naar straatzand, omdat het toepasbaar is onder allerlei typen bestratingen en goed te verdichten is voor de stratenmaker. Dit zorgt voor een stabiele basis voor bijvoorbeeld het ophogen van uw oprit en/of terras.

Rekenhulp

Om erachter te komen hoeveel straatzand u nodig heeft, kunt u de volgende rekensom aanhouden: lengte x breedte x hoogte van het oppervlak dat u wilt aanvullen, ophogen, kuilen of dichten. Voor het verdichten dient u dit getal te vermenigvuldigen met 1,2. Straatzand wordt namelijk aangetrild, waardoor het compacter wordt en inzakt.

Voor een stabiele en waterdoorlatende ondergrond, adviseert A.J. Slaat u een laagdikte van ±15 centimeter straatzand onder uw bestrating. Vandaar dat A.J. Slaat u aanbeveelt om 10% meer te kopen dan theoretisch benodigd is.

wagenpark aj slaat

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat levert straatzand binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u straatzand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26.

Neem contact op

Menu