+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag bezorgd.

Vloerenzand kopen

Vloerenzand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Vloerenzand, ook wel betonzand genoemd, is een grove zandsoort. Doordat vloerenzand uit een grove korrelgrootte bestaat is het erg geschikt voor de aanmaak van betonmortel.

Daarnaast kan vloerenzand worden gebruikt als één van de hoofdbestanddelen voor het maken van een cementdekvloer. Het zand kan ook als drainagemiddel worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan drainage tussen en onder natuurtegels.

Wat kost een kuub vloerenzand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van vloerenzand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hier de prijzen van vloerenzand per 0,5m3 losgestort, vloerenzand per 1m3 losgestort en vloerenzand per 1m3 in een big bag.

Vloerenzand kopen bij A.J. Slaat

Vloerenzand koopt u zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs bij A.J. Slaat. Losgestort vloerenzand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Vloerenzand in een big bag is alleen verkrijgbaar per kuub. Bestel uw vloerenzand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

Vloerenzand 0,5m3 AjslaatVloerenzand 1m3 AjslaatVloerenzand Bigbag Ajslaat
Vloerenzand 0,5m3 losgestort. Prijs vanaf €17,50 (incl. BTW)Vloerenzand 1m3 losgestort. Prijs vanaf €35,00 (incl. BTW)Vloerenzand 1m3 Big Bag. Prijs vanaf €60,00 (incl. BTW)

 

Kenmerken vloerenzand

  • Grove zandsoort
  • Basis voor cementdekvloer
  • Ook wel betonzand genoemd
  • Geschikt voor de aanmaak van betonmortel

Zandsilo

Vloerenzand is ook verkrijgbaar in een zandsilo. Onder deze silo’s kan een vloerpomp geplaatst worden. De opperman kan met het bedienen van de zandschuif de hoeveelheid benodigd zand rechtstreeks in de pomp laten vallen, waarna hij alleen nog maar cement en water hoeft toe te voegen. Het is dus niet meer nodig om grote hoeveelheden zand op een dag te scheppen in de pomp. Dit systeem scheelt een vloerlegger/opperman veel werk en is dus erg ARBO vriendelijk.

Rekenhulp

Om te berekenen hoeveel vloerenzand u nodig heeft, vermenigvuldigt u de lengte x breedte x hoogte. Omdat het zand nog zal inzakken, vermenigvuldigt u het benodigde aantal nogmaals met 1,2.

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat levert vloerenzand binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u vloerenzand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26.

Menu