+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Big Bag 1m3 Brekerzand

product-afbeelding
70,00(incl. BTW)

Brekerzand voor het invegen van stenen of uitvlakken van een zandbed. Verpakt in een zak van 1m³. Bereken uw vrachtkosten aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving Big Bag Brekerzand

Brekerzand, ook bekend als inveegzand, kunt u gebruiken om de voegen tussen uw straatstenen dicht te maken. U kunt uw straatwerk er mee invegen. Denk hierbij aan uw straat met gebakken klinkers, natuursteenkeien of sierbestrating.

Tip: Houdt u er rekening mee dat u brekerzand goed laat drogen voordat u het gaat invegen. Als u namelijk het brekerzand niet laat drogen en begint met invegen, dan kunt u uw bestrating beschadigen of vlekken erop veroorzaken. Herhaal het invegen enkele dagen totdat er geen kieren meer zichtbaar zijn.

Voordelen Bigbag Brekerzand

  • Ideaal voor het invegen van straatwerk.
  • Makkelijk te plaatsen bij kleinen tuinen en opritten.
  • Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd. Een andere leverdag kunt u aangeven tijdens de bestelling in de bestelnotitie.

Ook geschikt als stabiele onderlaag

Brekerzand is ook erg geschikt als onderlaag onder uw gebakken klinkers. Het zorgt namelijk voor een stabiele straatlaag omdat brekerzand een grof soort zand is waarbij de zandkorrels een hoekige vorm hebben. Het zand haakt als het ware in elkaar.

Het bijkomende voordeel van de grove structuur van brekerzand is dat het goed water doorlaat.

Brekerzand bestellen

AJ Slaat levert zowel brekerzand in een big bag als losgestort per 1m3. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het brekerzand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over brekerzand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu