+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Big Bag 1m3 Geel Zand

product-afbeelding
42,50(incl. BTW)

Ook bekend als straatzand of rood zand. Dit zand is geschikt voor het maken en ophogen van je straten. Prijs per kubieke meter. Verpakt in een zak van 1m³.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving

Straatzand,vulzand, ophoogzand. Bij dit zand draait het niet zo zeer om de kleur maar om de toepassing ervan. Belangrijk is dat het zand goed is te verdichten (waterdoorlaatbaarheid) en goed te verwerken voor de stratenmaker. Daarmee is het een stabiele basis voor bijvoorbeeld een oprit en/of terras.

Rekenhulp:

Bereken de hoeveelheid die je nodig bent door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen. Vermenigvuldig dat getal dan met 1,2 voor het verdichten. Loopt je oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. Bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. Tel dan het blok en driehoek bij elkaar op.

Big Bag Geel zand bestellen

Wij kunnen big bags met geel zand leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over geel zand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu