+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Big Bag Houtmulch

product-afbeelding
50,00(incl. BTW)

1m3 Houtmulch verpakt in een big bag. Bereken uw vrachtkosten aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving Houtmulch

Houtmulch bestaat zeer fijn versnipperde houtdeeltjes. Mulchen (‘het bedekken van de bodem’) kunt u het gehele jaar doen, maar met name in de lente en herfst kunt u dit het beste doen. Mulchen is zeer nuttig om de bodem in de zomer te beschermen tegen uitdroging en in de winter tegen vorst.

Werking van Houtmulch

Na verloop van tijd vergaat de mulch en wordt het een onderdeel van de grond. De humus die daarmee in de grond terecht komt is een goede verbetering van uw tuingrond. Houtmulch zorgt voor de langdurige afwerking van uw border of plantvak. Het product drukt de opkomst van onkruid, vormt een waterbergende toplaag voor uw bodem, voegt over langere tijd organische stof toe aan de bodem en beschermt die tegen invloed van de elementen.
Ook is houtmulch geschakt voor onder speeltoestellen.

Voor een goede onkruidwering dient de grond vlak te zijn en vrij van onkruiden. Een dikkere laag werkt beter, advies is minimaal 5 cm.

Houtmulch bestellen

Bent u op zoek naar de finishing touch voor uw tuin die uw planten optimaal ondersteunt? Bestel snel een big bag houtmulch en geniet nog lang van uw tuin.

Menu