+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Basalt split 8-16mm 0.5m3 losgestort

product-afbeelding
60,00(incl. BTW)

Basalt is gebroken natuursteen, zwart-antraciet van kleur, en zeer geschikt als halfverharding en decoratieve bedekking van paden en in de tuin. Prijs per halve kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Basalt is natuursteen, zwart-antraciet van kleur, en word vaak toegepast als halfverharding en decoratieve bedekking van paden en in de tuin.

Door de donkere kleur is het uiterst stijlvol voor in iedere tuin. ook past dit het best bij de zwarte betonklinkers.

Rekenhulp:
bereken de hoeveelheid die je nodig bent door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, Houd een laagdikte aan van 4 tot 5 cm (als je in meters rekent, vermenigvuldig dan met 0.04m). Loopt je oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. tel dan het blok en driehoek bij elkaar op.

Menu