+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. (een speciefieke datum kunt u aangeven bij opmerkingen)

Schots graniet split 8-16mm 1m3 losgestort

product-afbeelding
115,00(incl. BTW)

Schots graniet is gebroken natuursteen, Grijs/rood van kleur, en zeer geschikt als halfverharding en decoratieve bedekking van paden en in de tuin. prijs per m3.

  • ┬áDit product is ook verkrijgbaar per halve kuub.

Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 50,00
  • Zelf afhalen 0,00

Schots graniet is natuursteen, Grijs/rood van kleur, en word vaak toegepast als halfverharding en decoratieve bedekking van paden en in de tuin.

Door de kleur is het uiterst stijlvol voor in iedere tuin. ook past dit het best bij de diverse betonklinkers.

Rekenhulp:
bereken de hoeveelheid die je nodig bent door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, Houd een laagdikte aan van 4 tot 5 cm (als je in meters rekent, vermenigvuldig dan met 0.04m). Loopt je oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. tel dan het blok en driehoek bij elkaar op.

Menu