+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd

Geel zand 1m3 losgestort

product-afbeelding
15,00(incl. BTW)

Ook bekend als straatzand of rood zand. Dit zand is geschikt voor het maken en ophogen van je straten. Prijs per kubieke meter.

Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd

Verzendopties

  • Gratis verzending vanaf € 150,- 0,00
  • Levering binnen 75km vanuit Westerhaar 99,00
  • Zelf afhalen in Westerhaar. 0,00

Omschrijving geel zand

Bent u op zoek naar geel zand? Geel zand wordt ook wel straatzand, vulzand of ophoogzand genoemd. Hierbij zit er een verschil in de toepassing van het zand. U kunt geel zand namelijk gebruiken als straatzand omdat het goed te verdichten is (het is waterdoorlaatbaar) en goed te verwerken voor de stratenmaker. Daarnaast kunt u het gele zand ook gebruiken om gaten en kuilen aan te vullen of oppervlaktes op te hogen.

De kleur van het zand hoeft niet altijd geel te zijn. Het kan ook lichtbeige tot grijs zijn. De kleur is namelijk afhankelijk van in welke regio het zand gewonnen wordt. De toepassingen van het zand blijven hetzelfde.

Geel zand bestellen

AJ Slaat levert geel zand zowel losgestort als in een big bag. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over geel zand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu