+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Metselzand 0.5m3 losgestort

product-afbeelding
17,50(incl. BTW)

Korte omschrijving

Zand voor schoon metselwerk. Prijs per halve kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving metselzand

Metselzand, ook wel scherpzand genoemd, is een zandsoort dat voornamelijk gebruikt wordt om muren te metselen of betonmortel en metselspecie te maken. Daarnaast is het zand ook geschikt om onder bestrating te gebruiken als extra stevige onderlaag. Hierbij zorgt het metselzand tevens voor een goede drainage en verlaagt u de kans op witte kalkaanslag op de stenen.

Metselspecie met metselzand maken

Om metselspecie te maken kunt u een verhouding aanhouden van 1 deel cement op 3 delen metselzand. Voor een vettere specie kunt u de verhouding 1 deel cement op 2,5 deel metselzand aanhouden.

Tip: Metselspecie is een beperkte tijd verwerkbaar, maak nooit meer aan dan binnen een uur verwerkt kan worden.

Metselzand bestellen

Wij leveren het zand en andere industriezanden losgestort of in een big bag. Grote afnames zijn zeker mogelijk. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het metselzand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. U bestelt het zand gemakkelijk en snel via de website. Heeft u nog vragen over welke zandsoort u nodig heeft of welke hoeveelheid? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op.

Menu