+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. (andere dagen zijn aan te geven in de opmerkingen.)

Metselzand 1m3 losgestort

product-afbeelding
25,00(incl. BTW)

Korte omschrijving

Zand voor schoon metselwerk. Prijs per kubieke meter.

Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd.

Verzendopties

  • Gratis verzending vanaf € 150,- ( binnen 75 km vanuit Westerhaar) 0,00
  • Levering binnen 75km vanuit Westerhaar 99,00
  • Zelf afhalen in Westerhaar 0,00

Omschrijving metselzand

Metselzand, ook wel scherpzand genoemd, is een zandsoort dat voornamelijk gebruikt wordt om muren te metselen of betonmortel en metselspecie te maken. Daarnaast is het metselzand ook geschikt om onder bestrating te gebruiken als extra stevige onderlaag. Hierbij zorgt het metselzand tevens voor een goede drainage en verlaagt u de kans op witte kalkaanslag op de stenen.

Metselspecie met metselzand maken

Om metselspecie te maken kunt u een verhouding aanhouden van 1 deel cement op 3 delen metselzand. Voor een vettere specie kunt u de verhouding 1 deel cement op 2,5 deel metselzand aanhouden.

Tip: Metselspecie is een beperkte tijd verwerkbaar, maak nooit meer aan dan binnen een uur verwerkt kan worden.

Metselzand bestellen

Wij leveren het metselzand en andere industriezanden losgestort of in een big bag. Grote afnames zijn zeker mogelijk. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het metselzand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. U bestelt het zand gemakkelijk en snel via de website. Heeft u nog vragen over welke zandsoort u nodig heeft of welke hoeveelheid zand u nodig heeft? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op.

Menu