+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Ophoogzand 1m3 losgestort

product-afbeelding
17,50(incl. BTW)

Ook bekend als geel zand of rood zand. Dit zand is geschikt voor het maken en ophogen van je straten. Prijs per kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving ophoogzand

Bent u op zoek naar ophoogzand? Of straatzand, vulzand, stopzand, zoals ophoogzand ook wel wordt genoemd? Wij leveren en kunnen u adviseren.

Bij ophoogzand draait het niet zozeer om de kleur maar om de toepassing ervan. Het zand kan namelijk onderling verschillen van kleur en korrelgrootte. Dit komt doordat in sommige regio’s het zand uit rivieren of speciale zandputten gewonnen wordt, terwijl in andere regio’s het uit de zee wordt gewonnen waarna het vervolgens ontzilt wordt.

Belangrijk is dat het ophoogzand goed te verdichten (waterdoorlaatbaarheid) en goed te verwerken voor de stratenmaker is. Daarmee is het een stabiele basis voor bijvoorbeeld een oprit en/of terras.

Rekenhulp hoeveelheid zand

Bereken de hoeveelheid die u nodig heeft door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, vermenigvuldig dat getal dan met 1,2 voor het verdichten.
Loopt uw oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. Bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. Tel als laatste het blok en driehoek bij elkaar op.

Ophoogzand bestellen

AJ Slaat levert ophoogzand zowel losgestort als in een big bag. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over ophoogzand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu