+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Rood zand 0.5m3 losgestort

product-afbeelding
9,00(incl. BTW)

Ook bekend als straatzand of geel zand. Dit zand is geschikt voor het maken en ophogen van je straten. Prijs per kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving rood zand

Bent u op zoek naar rood zand? Wij kunnen u dit leveren en u hierbij adviseren.
Bij dit zand draait het niet zo zeer om de kleur maar om de toepassing ervan. Belangrijk is dat het zand goed is te verdichten (waterdoorlaatbaarheid) en goed te verwerken voor de stratenmaker. Daarmee is het een stabiele basis voor bijvoorbeeld een oprit en/of terras.

Rekenhulp

Bereken de hoeveelheid die je nodig bent door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, vermenigvuldig dat getal dan met 1,2 voor het verdichten. Loopt je oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. tel dan het blok en driehoek bij elkaar op.

Rood zand bestellen

AJ Slaat levert rood zand zowel losgestort als in een big bag. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over rood zand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu