+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Speelzand 0.5m3 losgestort

product-afbeelding
12,50(incl. BTW)

Schoon zand, geschikt als zandbakzand. Prijs per halve kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving speelzand

Het speelzand is ideaal voor in de zandbak, vandaar dat dit zand ook wel zandbakzand wordt genoemd. Het zand voldoet aan bepaalde eisen zodat u kinderen onbezorgd kunt laten spelen. Zo is het speelzand zo licht mogelijk van kleur, is het schoon, bevat het geen leem om de knieën & kleding schoon te houden en bevat het geen stenen of andere ongewenste scherpe bestanddelen.

Speelzand wat in de zandbak wordt gebruikt moet uiteraard goed “plakken”. Met ons zand kunnen uw kinderen de grootste zandkastelen bouwen.

Hoeveelheid speelzand

De afmeting van uw zandbak bepaalt de dikte voor de laag speelzand. Normaliter wordt minimaal een dikte van 30cm aangehouden.
Tip! Vermenigvuldig de benodigde aantal M3 (Lengte x breedte x hoogte) nogmaals met 1.2. Het speelzand zal namelijk nog inzakken. 

Zandbakzand bestellen

AJ Slaat levert speelzand zowel losgestort als in een big bag. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over zandbakzand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu