+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. (andere dagen zijn aan te geven in de opmerkingen.)

Straatzand 1m3 losgestort

product-afbeelding
15,00(incl. BTW)

Ook bekend als geel zand of rood zand. Dit zand is geschikt voor het maken en ophogen van je straten. Prijs per kubieke meter.

Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd.

Verzendopties

  • Gratis verzending vanaf € 150,- ( binnen 75 km vanuit Westerhaar) 0,00
  • Levering binnen 75km vanuit Westerhaar 99,00
  • Zelf afhalen in Westerhaar 0,00

Omschrijving straatzand

Op zoek naar straatzand? Het straatzand van AJ Slaat is van uitstekende kwaliteit. Het zand is geschikt voor onder allerlei typen bestratingen en goed af te rijen, daarom ook goed te verwerken voor de stratenmaker.
Het zand bevat geen leem of klei. Belangrijk is dat het zand goed is te verdichten (waterdoorlaatbaarheid). Daarmee is het een stabiele basis voor bijvoorbeeld een oprit en/of terras.

Rekenhulp

Bereken de hoeveelheid die u nodig bent door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, vermenigvuldig dat getal dan met 1,2 voor het verdichten. Omdat straatzand wordt aangetrild wordt het compacter en zakt het in. We adviseren een laagdikte van ±15cm straatzand onder uw bestrating voor een stabiele en waterdoorlatende ondergrond.

Straatzand bestellen

AJ Slaat levert straatzand zowel losgestort als in een big bag. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over straatzand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu