+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Vloerenzand 0.5m3 losgestort

product-afbeelding
18,50(incl. BTW)

Hoog kwaliteit vloerenzand (betonzand), uitermate geschikt om vloerspecie te maken. Prijs per halve kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving Vloerenzand

Vloerenzand is een grove zandsoort. Doordat vloerenzand uit een grove korrelgrootte bestaat is het erg geschikt voor de aanmaak van vloermortel of vloerspecie. Daarnaast kan het zand worden gebruikt als één van de hoofdbestanddelen voor het maken van een cementdekvloer. Het zand kan ook als drainagemiddel worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan drainage tussen en onder natuurtegels.

Hoeveelheid zand

Om te berekenen hoeveel vloerenzand u nodig heeft vermenigvuldigt u de lengte x breedte en hoogte. Omdat het zand nog zal inzakken vermenigvuldigt u het benodigde aantal nogmaals met 1.2.

Zandsilo

Dit vloerzand is ook verkrijgbaar in een zandsilo. Onder deze silo’s kan een vloerpomp geplaatst worden. De opperman kan met het bedienen van de zandschuif de hoeveelheid benodigd zand rechtstreeks in de pomp laten vallen waarna hij alleen nog maar cement en water hoeft toe te voegen. Het is dus niet meer nodig om grote hoeveelheden zand op een dag te scheppen in de pomp. Dit systeem scheelt een vloerlegger/opperman veel werk en is dus erg ARBO vriendelijk.

Vloerenzand bestellen

AJ Slaat levert vloerenzand zowel losgestort, in een big bag als in een zandsilo. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over zand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu