+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren.

Vulzand 0.5m3 losgestort

product-afbeelding
9,00(incl. BTW)

Vulzand is geschikt voor het maken en ophogen van je straten. Prijs per halve kubieke meter.

We streven ernaar, binnen 2 werkdagen te leveren. De vrachtkosten worden aan de hand van de 4 cijfers van uw postcode berekend. Wij leveren tot 75 km vanaf Westerhaar.

Verzendopties

  • Op postcode vanaf: 60,00
  • Zelf afhalen 0,00

Omschrijving vulzand

Vulzand, ophoogzand, straatzand. Bij dit zand draait het niet zo zeer om de kleur maar om de toepassing ervan. Belangrijk is dat dit opvulzand goed te verdichten (waterdoorlaatbaarheid) en goed te verwerken voor de stratenmaker is. Daarmee is het een stabiele basis voor bijvoorbeeld een oprit en/of terras.

Hoeveelheid vulzand berekenen

Bereken de hoeveelheid die u nodig bent door de lengte x de breedte x de hoogte te nemen, vermenigvuldig dat getal dan met 1,2 voor het verdichten. Loopt uw oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk rechthoekige driehoek over te houden. Bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. Tel dan het blok en driehoek bij elkaar op.

Vulzand bestellen

AJ Slaat levert vulzand zowel losgestort als in een Big Bag. Wij kunnen leveren binnen 75km vanuit Westerhaar. Natuurlijk kunt u het zand ook zelf bij ons afhalen in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden. Bent u niet helemaal zeker van uw keuze? Heeft u vragen over vulzand? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu