+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag bezorgd.

Wit zand kopen

Wit zand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Het zand is zeer verfijnd en kan voor verschillende toepassingen zijn.

Wit zand bestaat uit fijne korrels en is vooral toepasbaar voor het voegen van klinkers. Ook is het goed bruikbaar als speelzand, omdat het geen stenen of andere ongewenste bestanddelen bevat.

 

Wat kost een kuub wit zand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van wit zand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hier de prijzen van wit zand per 0,5m³ losgestort, wit zand per 1m³ losgestort en wit zand per 1m³ in een big bag.

 

Wit zand kopen bij A.J. Slaat

Wit zand koopt u zowel losgestort als in een big bag bij A.J. Slaat voor een scherpe prijs. Losgestort wit zand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Wit zand in een big bag is alleen verkrijgbaar per kuub. Bestel uw witte zand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

Wit zand 0,5m3 AjslaatWit zand 1m3 AjslaatWit zand Bigbag Ajslaat
Wit zand 0,5m³ losgestort. Prijs vanaf €12,50 (incl. BTW)Wit zand 1m³ losgestort. Prijs vanaf €17,50 (incl. BTW)Wit zand 1m³ Big Bag. Prijs vanaf €42,50 (incl. BTW)

 

Kenmerken wit zand

  • Goedkoop
  • Gezeefd
  • Vrij van vervuilingen
  • Voor verschillende toepassingen

 

Waarvoor gebruikt u wit zand?

Er is veel vraag naar wit zand, omdat het voor verschillende toepassingen kan zijn. Wit zand wordt vooral toegepast voor het voegen van klinkers. Verder is wit zand gezeefd en daardoor volledig vrij van vervuilingen, omdat het niet bestaat uit stenen of andere ongewenste bestanddelen. Verder zorgt de samenstelling van wit zand voor voldoende waterdoorlatendheid en stabilisatie.

 

Rekenhulp

Om erachter te komen hoeveel wit zand u nodig heeft, kunt u de volgende rekensom aanhouden: lengte x breedte x hoogte van het oppervlak dat u wilt verdichten. Stel dat u een stuk tuin van 3 meter bij 7 meter wilt verdichten met een laag van 0,3 meter, dan is de rekensom: 3 x 7 x 0,3 meter = 6,3m³.

Maar let op: vermenigvuldig deze 6,3m³ met 1,2 voor het goed verdichten van uw oprit of tuin. De rekensom is dan: 6,3m³ x 1,2 = 7,56m³.

Loopt uw oprit of tuin schuin toe? Probeer dan de oppervlakte in een rechthoekig blok te verdelen en probeer voor het schuine stuk een rechthoekige driehoek over te houden. Bereken dan de oppervlakte van de driehoek door de lange en korte rechte zijde met elkaar te vermenigvuldigen en daar de helft van te nemen. Tel als laatst het blok en driehoek bij elkaar op.

 

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat levert wit zand binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u wit zand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden en neem gerust contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26.

Menu