+31 (0) 546 - 65 92 26 info@ajslaat.nl Vandaag voor 16:00 uur besteld is de volgende werkdag bezorgd.

Zwart zand kopen

Zwart zand kopen doet u bij A.J. Slaat, zowel losgestort als in een big bag voor een scherpe prijs. Het zand wordt gebruikt voor ophoging en voor structuurverbetering.

Zwart zand wordt toegepast voor om het huis. Het betreft ongemengde en onbemeste grond dat kan worden gebruikt voor ophoging in de tuin of border, als onderlaag voor gras en planten. Zwart zand is vrij van puin, onkruid en andere bodemvreemde verontreiniging. Wel kunnen er organische plantenresten in de zwarte grond voorkomen, dit zorgt ervoor dat de planten meer voeding krijgen. Het is dus een goede onderlaag voor bijvoorbeeld de tuin.

 

Wat kost een kuub zwart zand bij A.J. Slaat?

Bij A.J. Slaat is de prijs van zwart zand afhankelijk van de hoeveelheid (per 0,5 of hele kuub) en manier van levering (losgestort of in een big bag). Bekijk hieronder de prijzen van zwart zand per 0,5m³ losgestort, zwart zand per 1m³ losgestort en zwart zand per 1m³ in een big bag. Deze prijzen zijn inclusief BTW.

 

Zwart zand kopen bij A.J. Slaat

Zwart zand koopt u zowel losgestort als in een big bag bij A.J. Slaat voor een scherpe prijs. Losgestort zwart zand is verkrijgbaar per 0,5 kuub of hele kuub. Zwart zand in een big bag is alleen verkrijgbaar per kuub. Bestel uw zwarte zand vandaag voor 16:00 uur en het wordt de volgende werkdag bij u thuisbezorgd. Levering op een specifieke werkdag is uiteraard ook geen probleem.

0,5 kuub1 kuubBig bag
Zwart zand 0,5m3 AjslaatZwart zand 1m3 AjslaatZwart zand Bigbag Ajslaat
Zwart zand 0,5m³ losgestort.
Prijs vanaf €09,00 (incl. BTW)
Zwart zand 1m³ losgestort.
Prijs vanaf €17,50 (incl. BTW)
Zwart zand 1m³ Big Bag.
Prijs vanaf €42,50 (incl. BTW)

 

Vandaag voor 16:00 besteld, de volgende werkdag bij u thuis bezorgd.

 

Kenmerken zwart zand

  • Goedkoop
  • Onderlaag voor gras en planten
  • Vrij van puin
  • Voor om het huis

 

Waarvoor gebruikt u zwart zand?

Er is veel vraag naar zwart zand, omdat het als goede onderlaag dient voor gras en planten. Zwart zand is bruikbaar voor ophoging in de tuin of border. Verder is zwart zand vrij van puin en andere bodemvreemde verontreiniging. De samenstelling van zwart zand zorgt dus voor een goede bodemstructuur. Door grond met een slechte bodemstructuur, u heeft verarmde of uitgedroogde grond, te mengen met onze zwarte grond komt het bodemleven weer op gang en verhoogd u het vochthoudende vermogen.

 

Rekenhulp

Bij het kopen van zwart zand dient u rekening te houden met het feit dat het zand verdicht in elkaar wordt gedrukt. Houd dus rekening met 10% extra benodigd zand.

 

Bezorgen en afhalen

A.J. Slaat levert zwarte grond binnen een straal van 75 kilometer vanaf Westerhaar. Uiteraard kunt u zwart zand ook bij ons komen afhalen aan de Sibculoseweg 107 in Westerhaar. Bekijk onze openingstijden of neem contact met ons op via info@ajslaat.nl of 0546 – 65 92 26. Ook voor advies kunt u ons bereiken! We helpen u graag.

Menu